Startsida

Renovering av fastigheten

Nu pågår fasadrenovering av fastigheten. Mer information om projektet kan du hitta här, samt på anslagstavlorna på miljöhusen. Ny information kommer löpande.

Eftersom det efterfrågats finns nu instruktioner till inglasningen här.

Välkommen till Brf Täckdiket 4!

Täckdiket 4 är en bostadsrättsförening i Mölndal som bildades 2007, vilket gör oss till en relativt nybildad förening. Under åren som gått har vi lärt oss mycket om vad det innebär att vara en bostadsrättsförening, och upptäcker hela tiden nya intressanta saker. 

Här på vår hemsida finns mycket nyttig och praktisk information, både för boende, mäklare och spekulanter. Hittar du ändå inte den information du söker är du alltid välkommen att kontakta styrelsen. Vi uppdaterar hemsidan med nyheter löpande.

Gäller ditt ärende ett problem eller skada på eller kring fastigheten ber vi dig kontakta Felanmälan på HSB.

Nära boende

Här bor du inte långt från Mölndals centrum, med bekvämt gångavstånd till både skola, förskola och en välsorterad mataffär.

Precis utanför dörren finns vår fina, nyrenoverade gård, med lekplats, grillplatser, boulebana, planteringar och stora ytor.

Området är lugnt, utan betydande biltrafik och precis runt knuten finns härliga Västerberget, som via Änggårdsbergen fortsätter hela vägen till Botaniska Trädgården, en sträcka på ca 4,5 km.

Närmaste busshållplats ligger bara 100 meter från fastigheten.

Gårdsdag 28 mars

Ett stort tack till alla er som kom ut på gårdsdagen och gjorde ett fantastiskt jobb med att göra i ordning gården. Nu är den rustad för både sommar ock påsk!

Glöm nu inte att lämna era lökar till gårdsgruppen!

Gårdsdag 6 oktober!

Tack till de två boende som förutom gårdsgruppen och styrelsen deltog i gårdsdagen.

Årsstämma!


Nu har föreningen hållt 2019 års stämma. Tack till er som kom.

Stämman har valt ny styrelse samt beslutat om två frågor. Mer information under Nyheter.
 

Gårdsdag 31 mars

Tack till alla er boende, både stora och små, som kom ut och hjälpte till med att förbereda vår gård inför sommaren! Vilken tur vi hade med vädret.

Soliga hälsningar från gårdsgruppen och styrelsen.

Jubileum

2018 fyllde fastigheten 50 år, vilket firades med en gårdsfest.

Tack till alla som kom.